luni, 31 mai 2010

CONCURS INTERNATIONAL DE ARTA PLASTICA PENTRU COPII SI TINERET "HOLLOSI SIMON" EDITIA a III a, BAIA MARE-APRILIE 2010

Joi 27 Mai s-a incheiat a III a editie a Concursului International de Arta Plastica "Hollosi Simon".
Pe scena Salii Rotary a Liceului de Arta, coordonatorul proiectului profesor Cristina Cucu, inspectorul Mariana Tilca si directorul adjunct Radu Mandache au inmanat castigatorilor medaliile si diplomele.
Anul acesta au participat aprox. 250 elevi din 20 scoli din tara si una din strainatate -Ucraina.
(orase participante:Oradea, Focsani, Arad, Craiova, Galati, Targoviste, Sighetul Marmatiei, Slobozia, Iasi, Bucuresti, Ploiesti, Braila, Baia Mare)
Presedinte al comisiei a fost prof.univ.Aurel Cucu (Universitatea de Arte si Design Cluj Napoca-sectia Sculptura), iar evaluatori prof.Cristina Cucu (Liceul de Arta), prof. Mirela Berindan (Liceul de Arta) si prof. Andrei Berindan (Liceul de Arta).






Film de scurt metraj experimental


Vineri...tot vineri 28 Mai , Andrei Berindan a realizat un interesant proiect cu clasele a IX a B si a IX a C- (film experimental de scurt metraj, tema libera) in cadrul orelor de Educatie Plastica.
Proiectia filmelor s-a desfasurat pe holul Liceului de Arta. Dupa o mica defectiune tehnica, urmare a virusarii :), filmele au fost vizionate pe laptopul din dotare.



CANTAREATA CHEALA-Eugen Ionescu


Vineri 28 Mai 2010 in Sala Rotary a Liceului de Arta Baia Mare am avut ocazia sa vedem o punere in scena a piesei de teatru CANTAREATA CHEALA de Eugen Ionescu.
Protagonistii:Czibere Lorand,Ardelean Roxana,Rogojan Bogdan,Ungur Carla,Sasaran Iza,Bancos Ionut au fost indrumati de profesoara de engleza Lavinia
Jurje.











CONCURS DE SAH


Saptamanile acestea se desfasoara in Liceul de Arta Baia Mare un concurs de sah. Inscrierile celor aproximativ 200 de concurenti s-au facut intre 15-25 Aprilie, meciurile incepand in 25. Acestea s-au desfasurat pe mai multe grupe de varste.
La aceasta ora avem numele participantilor la finale:


Clasa I
Csula Beatrice
Garai Anastasia

Clasa II
Buciuman Dana
Cosma Ovidiu

Clasa III-IV
avansati
Bunu Andrei
Sandor Robert

Clasa V-VI
Csatari Mihai
Suciu Mihai

Clasa VII-VIII
avansati
Puscas Daniel
Sandor Martin Filip

incepatori
Rosca Emanuel
Suciu Bogdan


Clasa XI-XII

Tataran Mihai
Codrea Marian